PHYSIO-

PILATEKSELLA

HYVINVOIVA JA KIVUTON

KEHO

 

Selkä kipuilee ja tuntuu jäykältä, olo on ryhditön ja keskivartalon tuntuma kadoksissa. Kuulostaako tutulta?

 

Selkäoireet ovat yleisin tuki- ja liikuntaelin oire ja taustalla on usein liikerajoitusta sekä liikekontrollin häiriöitä. Molemmat näistä ovat hoidettavissa järkevällä ja säännöllisellä harjoittelulla. Se on todistetusti tehokkaampaa ja toimivampaa kuin lääkkeet ja lepo.
 
Tiesit varmaankin, että pitäisi venytellä ja treenata keskivartalon syviä tukilihaksia. Mutta et välttämättä tiedä miten.

 

Pilates-peruskurssi opettaa sinulle kuinka saat keskivartalon tukilihakset toimimaan ja kuinka poistat kiristävän tunteen dynaamisen liikkuvuusharjoittelun avulla.

 

Sinun tehtäväsi on ainoastaan seurata videon ohjeita ja tehdä ohjatut harjoitteet säännöllisesti.

 

Oletko valmis harjoittamaan itsellesi kivuttomamman ja ryhdikkäämmän kehon?

PILATES-PERUSKURSSI

VERKKOVALMENNUS

 

Fysioterapeutin ammattitaito yhdistettynä pilates kehonhallintamenetelmän harjoitteisiin takaa sinulle toimivan ja kehoa monipuolisesti huoltavan treenipaketin.

 

Tämä kurssi luo peruspohjan pilatesharjoittelua varten.

 

Verkkokurssin avulla opit aktivoimaan keskivartalon syviä tukilihaksia ja opit lannerangan neutraaliasennon, mikä on edellytys selän terveydelle. Lisäksi saat liikkuvuutta ja joustoa koko keholle ja opit käyttämään hengitystäsi tehokkaasti sekä lisäät rentoutta ja hyvinvointia.

 

Kurssilla opit pilatesharjoittelun pääperiaatteet ja hyödyt sekä liikkeet, joiden säännöllisellä harjoittamisella pystyt saavuttamaan liikkuvan ja vahvan kehon.

 

Pilates harjoittelusta ovat hyötyneet erityisesti selkävaivoista kärsivät, mutta harjoittelussa huomioidaan myös vahvasti hartiarenkaan ja lapatuen sekä alaraajojen liikkuvuuden ja pakaratuen harjoitteet. Saat kokonaisvaltaisesti huoltoa kehollesi.

TEE PARAS PÄÄTÖS KEHOSI HYVINVOINNIN ETEEN JA OSTA NYT PILATES-PERUSKURSSI VERKKOVALMENNUS

Osta pilates peruskurssi 97 €

MITÄ SAAT SÄÄNNÖLLISELLÄ PILATES HARJOITTELULLA?

 

Tuki- ja liikuntaelimistön kivut lievittyvät tai poistuvat jopa kokonaan.

 

Paremman lihastasapainon, jonka avulla opit käyttämään kehoasi hallitusti.

 

Joustavamman ja vahvemman kehon.

 

Opit rentouttamaan kehoasi syvän ja keskittyneen hengityksen avulla.

 

Liikkuminen on helpompaa ja hallitumpaa, kun saavutat hyvän keskivartalon kannatuksen ja joustavuuden kehoosi.

 

 

PILATES-PERUSKURSSI ON VERKKO-VALMENNUS, JOSSA ETENET OMASSA TAHDISSA

 

VIDEO 1: Herättelet ja opettelet aktivoimaan keskivartalon syvät tukilihakset. Opettelet huolellisesti pilatesliikkeiden aloitusasennot, lannerangan keskiasennon, hartiarenkaan asennon, lapatuen, alaraajojen linjaukset ja pakaratuen. Harjoitusliikkeistä saat myös kirjalliset ohjeet.
 
VIDEOT 2-4: Saat kolme 50-55min mittaista pilatestreeniä. Tavoitteena tehdä sama ohjelma vähintään 4-6 kertaa ennen kuin siirryt seuraavaan ohjelmaan (2-3 treeniä viikossa). Näin huomaat kehittymisen omassa kehossasi.

 

BONUS VIDEOT: Saat kaksi 20-30min mittaista FasciaMethod liikkuvuustreeniä. Tutustut myofaskiaaliseen liikkuvuusharjoitteluun ja opit tehokkaan tavan lisätä liikkuvuutta kehoosi hallitusti. Kurssin päätteeksi saat myös Pilates bonus videon.
 
Videot ovat voimassa 6kk ostohetkestä alkaen.

Ohjaajasi Jaana Kotro

 

Hei! Olen fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja. Minulla on pitkä kokemus ryhmien ohjaamisesta sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntouttamisesta. PhysioPilates harjoitteiden avulla olen saanut useiden asiakkaiden selkäkivut lieventymään tai poistumaan.

Olen erikoistunut kehoa huoltavien ryhmien ohjaukseen ja kouluttautunut myös  mm. FasciaMethod ja Spiraalistabilaatio ohjaajaksi. Työni parhaimpia puolia on huomata kuinka asiakkaani edistyvät kehonhallinassa, kohentavat ryhtiä ja pääsevät mahdollisista kivuista eroon.

Lämpimästi tervetuloa ohjaukseeni :)

ASIAKAS-

PALAUTTEITA:

"Jaanan kurssit ovat alusta loppuun ammattitaidolla ja suurella sydämellä ohjattuja. Kurssin jokainen tunti vie kurssilaista eteenpäin ja antaa työkaluja omasta kehosta huolehtimiseen koko loppuelämäksi."

"Jaana on super ohjaaja, rautainen ammattilainen, ohjeet ovat selkeät ja ennakoivat. Jaana ottaa kaikentasoiset huomioon antamalla eri vaihtoehtoja."

"Jaana on iloinen, rauhallinen ja ammattitaitoinen ohjaaja, jonka lempeässä ohjauksessa jokainen saa kunnostaan riippumatta haastettua itseään."

"Jaanan pilatestunti on aivan mahtava - muuhun en vaihtaisi. Pilates itsessään on kokemuksena ollut kehoa vahvasti huoltava, liikkuvuutta lisäävä sekä kipuja vähentävä keino, mutta Jaanan ammattitaitoisella ohjauksella on iso merkitys. Jaana on rauhallinen ja kärsivällinen ohjaaja ja mielestäni ammattitaidon näkee ohjauksen "syvällisyydessä". Jaana on huolellinen ohjauksessaan ja osaa lempeästi vaatia meiltä ohjattavilta liikkeiden hallittavuutta oman kehon rajojen puitteissa. Kiitos, Jaana!"

"Kiitos, Jaana, ohjaamistasi pilatestunneista. Olen käynyt monien eri pilatesohjaajien tunneilla eri puolella Suomea, ja täytyy sanoa, että ohjaajana olet ihan huipputasoa. Fysioterapeutin koulutus ja kokemus, sekä muut käymäsi koulutukset näkyvät ohjauksessasi aivan mahtavalla tasolla. Tuntee todella, että on liikkeen ja kehon ammattilaisen käsissä. Teettämäsi liikkeet ovat monipuolisia, perusteltuja ja kehoa kauttaaltaan vahvistavia. Liikepankkisi on aivan valtava, joten tuttujen ja tärkeiden perusliikkeiden syvemmän oppimisen lisäksi tunneillasi mahdollistuu myös tervetullut vaihtelu. Tunnit ovat sopivasti haastavia, mielenkiintoisia ja kehitys niillä on huimaa. Omat selkäkipuni loppuivat sinun tunteihisi. Joten kiitos, Jaana. Mahtavaa, että meillä on tuollainen superammattilainen täällä! ❤️"

Lähde mukaan nyt!

 

Kurssin hinta on reilusti halvempi kuin kaksi käyntiä fysioterapeutilla ja saat harjoitteista vähintään 8 viikon treenipaketin itsellesi riippuen missä tahdissa etenet.

 

Videot ovat käytössäsi 6kk ajan eli käytännössä kurssi maksaa vain 16 € kuukaudessa ja vastineeksi saat joustavamman ja hallitumman kehon.

 

Saat myös 3 viikon tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole ohjelmaan tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
Osta pilates peruskurssi hintaan 97€

MIHIN PHYSIOPILATES HARJOITTELU PERUSTUU?

 

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. PhysioPilateksen avulla opit käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat.

 

Saat paremman lihastasapainon ja edistät kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointiasi. Harjoittelussa huomioidaan myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu sekä kehon toiminnallisuus.

 

PhysioPilates harjoitteiden pohjana on Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä yhdistettynä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta.

 

Tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa.

 

Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, hallinta, kehon keskustan käyttö, tarkkuus, hallittu hengittäminen ja liikkeen virtaus.

 

KENELLE PILATES- PERUSKURSSI VERKKO-

VALMENNUS

SOPII?

  • Oman kehonsa hyvinvoinnista kiinnostuneille, jotka etsivät rauhallista treenimuotoa.
  • Selän, niska-hartiaseudun tai alaraajojen oireista kärsiville, joilla on motivaatiota säännölliseen harjoitteluun kipujen lievittämiseksi ja lihastasapainon korjaamiseksi.
  • Istumatyöntekijöille, jotka haluavat vastapainoa staattisille työskentelyasennoille.
  • Aktiiviliikkujille, jotka haluavat toimivan kehonhuoltomenetelmän lajinsa tueksi.
  • Henkilöille, jotka haluavat tietää mitä pilatesharjoittelu on ja miten siinä voi edistyä samalla vahvistaen omaa kehoa.

PILATES HARJOITTELU EI OLE SINUA VARTEN JOS

  • et ole valmis säännölliseen harjoitteluun ja uuden oppimiseen.
  • et halua muuttaa toimintatapojasi.
  • kaipaat sykettä kohottavaa ja kunnon hikiliikuntaa kovalla temmolla.
  • odotat muutoksen tapahtuvan nopeasti ja epäsäännöllisellä harjoittelulla.
  • et jaksa keskittyä kuuntelemaan mitä kehossasi tapahtuu.

 

Tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa!

 

Olen ohjannut useita erilaisia tunteja jo 15 vuoden ajan ja huomannut kuinka säännöllinen kehonhuoltoharjoittelu tekee ihmeitä. PhysioPilates harjoitteet yhdistettynä dynaamiseen liikkuvuusharjoitteluun huoltavat kehoa todella tehokkaasti! 

 

Panosta omaan kehoosi, se kannattaa aina!

 

Sinulla ei ole minkäänlaista riskiä tämän kurssin suhteen, sillä saat 3 viikon tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan, palautan rahasi takaisin.

 

Riittää kun ilmoittaudut kurssilleni ja tulet rohkeasti mukaan juuri sellaisena kuin olet.

PANOSTA säännölliseen harjoitteluun fysioterapeutin opastuksella ja huomaa ero kehossasi.

 

Joseph Pilatesta lainaten:

 

”10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 harjoituskerran jälkeen näet eron ja 30 harjoituskerran jälkeen sinulla on uusi vartalo.” 

 

Osta pilates peruskurssi NYT! Hinta 97€

Mietitkö vielä jotain näistä?