Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapiaa ennaltaehkäisevästi ja kuntouttaen. Tavoitteena tasapainottaa kehosi toimintaa sekä parantaa liikkumis- ja toimintakykyäsi. Fysioterapian avulla saat apua mm. kehon kipuihin sekä liikerajoituksiin ja lisäät kehosi hyvinvointia.

LUE LISÄÄ

Personal trainer -valmennus

Yksilöllistä ja tavoitteellista valmennusta parantamaan kehosi hyvinvointia ja elämänlaatuasi. Valmennan vahvalla fysioterapeuttisella otteella huomioiden elämäntilanteesi ja voimavarasi.

LUE LISÄÄ

Äideille

Ohjausta, tukea ja neuvontaa raskausajan liikuntaan, synnytyksestä palautumiseen, vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttamiseen. Fysioterapian avulla saat apua kehon kipuihin ja toimintahäiriöihin raskauden aikana ja jälkeen.

LUE LISÄÄ

Hieronta

Klassisen hieronnan avulla saat tukea kehosi palautumiseen. Hieronnan avulla lisäät kehosi rentoutta ja lievennät stressi- ja kiputiloja. 

LUE LISÄÄ

PhysioPilates

PhysioPilates on IHANA kehonhallintamenetelmä, jonka avulla olen auttanut satoja ihmisiä voimaan paremmin ja kivuttomammin. PhysioPilateksen avulla saat lisää liikkuuvuutta, voimaa, hallintaa ja hyvää oloa.

LUE LISÄÄ

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio on pitkien vastusnauhojen avulla tapahtuvaa kehonhallintaharjoittelua selän kiputilojen ja sairauksien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Harjoitteita käytetään myös yksilöterapian tukena.

LUE LISÄÄ

Liikunnanohjaus

Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntaa reippaista musiikkiliikuntatunneista rauhallisiin kehonhuoltotunteihin. Kysy tarjous yksityistunnista tai pidemmän aikajakson säännöllisestä ryhmänohjauksesta.

LUE LISÄÄ

Yrityksille

Työhyvinvoinnin lisäämistä yksilö- ja ryhmänohjauksien, luentojen sekä tyhy-päivien muodossa. Suunnittelen juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopivan palvelupaketin. 

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.