"Intohimolla ja suurella sydämellä"


Moikka!

Tervetuloa sivuilleni, mukava kun löysit tänne! 😊

Olen savonlinnalainen fysioterapia- ja liikunta-alan yrittäjä, jonka intohimona on saada ihmiset liikkumaan ja huolehtimaan omasta kehostaan jokaisessa elämänvaiheessa. Lempiaiheeni on kehonhallinta eli kaikki se ihmeellisyys, mihin kehomme pystyy. Ei ole tilannetta, etteikö voisi liikkua ja pitää omasta kehostaan huolta, on vain löydettävä jokaiselle sopivat keinot siihen.

Olen kahden alakouluikäisen lapsen äiti ja arki pyöriikin paljon lasten koulun, harrastusten ja töiden ympärillä. Jotta ns. ruuhka-vuosien aikana riittää virtaa, on monipuolisella liikunnalla ja ulkoilulla iso osa viikkorytmiämme. Vapaa ajalla olen hyvin fiilispohjainen liikkuja ja menen vahvasti kausiluontoisesti liikuntalajien suhteen, milloin se on ratsastusta, laskettelua, hiihtoa, uintia, tennistä, kuntosalia, lenkkeilyä tai retkeilyä metsässä, kehonhuoltoa unohtamatta. Itse saan liikunnasta valtavasti virtaa ja hyvää oloa ja tätä tunnetta haluan myös tuoda muillekin.

Liikunta on ollut aina osa elämääni. Lapsuus- ja nuoruusvuodet asuin maalla ja ympärillä oli paljon tilaa liikkua ja touhuta. Kunnon liikuntakipinä lähti lentopalloharrastuksesta, jonka parissa viihdyin vajaa 15 vuotta. Fysioterapiaopintojen ohella mielenkiintoni kohdistui ryhmäliikunnan ohjaukseen ja suoritinkin opintojeni ohella kansainvälisen aerobicohjaaja tutkinnon. 

 

Vuosien aikana on tullut ohjattua jos jonkinmoista jumppaa niin isoissa koulun saleissa, urheilu- ja uimahalleissa kuin kuntokeskuksissakin. Ryhmänohjaustyötä teen edelleen täydellä sydämellä ja nykyään minut löytää Kristalli Sportin ohjaajakaartista Savonlinnasta.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007 ja olen työskennellyt siitä lähtien pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksen parissa. Oman yritystoiminnan aloitin vuonna 2017, sillä halusin palavasti kehittyä juuri niillä osa-alueilla mitkä kiehtovat minua suuresti – kehonhallinta päällimmäisenä.  Kouluttauduin PhysioPilates ohjaajaksi ja joulukuusta 2016 lähtien olen ohjannut säännöllisesti pilatesharjoittelua isolle joukolle oman kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille asiakkaille. Kehonhallinnan ja huoltamisen saralla olen kouluttautunut myös Spiraalistabilaatio-ohjaaksi (2019) ja FasciaMethod-ohjaajaksi (2016). Personal Trainer pätevyyden hankin vuonna 2021. Lisäksi olen käynyt useita jatkokoulutuksia tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan liittyen. Koulutan itseäni säännöllisesti joka vuosi, sillä ihmiskehon toiminta kiehtoo minua suuresti ja haluan taata asiakkailleni mahdollisimman laadukkaita palveluita nykytietämykseen ja -tutkimuksiin pohjautuen.

Minulle on tärkeää saada tehdä työtä, josta tykkään ja mikä inspiroi minua. Hyvän olon ja onnistumisen tunne sekä liikunnan ilo, mikä asiakkaista välittyy, on itselleni työni parhainta antia. Olen luonteeltani mukavan rento savolainen ja helposti lähestyttävä. Ota rohkeasti yhteyttä selvittääksesi, voisinko olla sinulle avuksi! 😊

Hyvinvointiterveisin Jaana

OTA YHTEYTTÄ!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.