Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

 YLEISTÄ

Jotta voin palvella sinua parhaani mukaan, edellyttää se, että kerään ja käsittelen joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostan yksityisyyttäsi ja sitoudun suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, mitä henkilötietoja kerään, millä periaattein sitä käsittelen, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Käyttämällä palvelujani, verkkosivustoani tai ottamalla minuun yhteyttä, hyväksyt että käsittelen sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, en todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: Jaana Kotro, Pilates & Fysio Unelma

Y-tunnus: 2851860-2

Osoite: Tulliportinkau 21 b 22, 57100 Savonlinna

Sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelinnumero: 050 380 5132

 

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Nimi: Jaana Kotro, Pilates & Fysio Unelma

Y-tunnus: 2851860-2

Osoite: Pihkaniskantie11, 57710 Savonlinna

Sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelinnumero: 050 380 5132

REKISTERIN NIMI

Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

Asiakas/ryhmävalmennusten sekä ilmaisvalmennusten tilaajien infokirjelista

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien, sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

  

REKISTERIN TIETORYHMISTÄ

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain rajoissa.

Kerään siis sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai palveluideni käytön yhteydessä. Yleisimmin nämä tiedot ovat nimi ja sähköpostiosoite. Saatan saada sinulta suoraan myös puhelinnumero, osoite ja asiakkuuteen liittyviä tietoja (esim.tilaushistoria).

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

  

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille missään tapauksessa. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

  

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla.

 

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus itse poistaa omat tietonsa rekisteristä jokaisen sähköpostin lopussa olevasta ”unsubscribe”-linkistä.

Ja sama suomeksi: Tilaamalla valmennuksen, oli se ilmainen tai maksullinen, ostamalla tuotteen tai osallistumalla koulutukseen, saat mailiisi materiaaleja ja jatkossa lisää materiaalia ja myös tietoa uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista. S-postit ovat s-postin lähetysjärjestelmässä (MailerLite/Kajabi) ja lähetän kaikille yhteisiä s-posteja, joissa on linkkejä, infoa ja tietoja tarjouksista. Oman osoitteen voi poistaa listalta itse jokaisen mailin lopussa olevasta ”unsubscribe”-linkistä. 

Voit poistaa tai tarkistaa tietosi myös ottamalla yhteyttä [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.