"Hyvinvointia ennen ja jälkeen synnytyksen"


Äideille hyvinvointia monipuolisesti

Keho kokee isoja muutoksia raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Jokaisen äidin keho sopeutuu näihin luonnollisiin muutoksiin omalla tapaa. Osalla muutokset voivat aiheuttaa kipuja ja epävarmuuden tunnetta.

Oma kehontuntemus saattaa muuttua ja voi kokea olevansa vieraassa kehossa. Neuvonnalla, ohjauksella ja kuntouttamisella voidaan tukea äitien hyvinvointia ennen ja jälkeen synnytyksen.

 

Varaa aika fysioterapiaan tästä

Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti. Muistan, kuinka minulla oli raskausaikana ja synnytyksien jälkeen epävarma olo, kuinka kehoani uskallan rasittaa.

Omien kokemuksieni kautta halusin saada lisää tietoa raskausajan liikunnasta ja synnytyksestä palautumista edistävästä harjoittelusta. Nyt olen jo kuuden vuoden ajan kuntouttanut myös äitejä, joilla on keskivartalon kannatuksen kanssa ongelmaa, suorien vatsalihasten erkaumaa tai lantionpohjan toiminnan häiriöitä.

Olen erikoistunut erkauman kuntouttamiseen ja käynyt aiheeseen liittyen useampia koulutuksia. Olen suorittanut myös lantionpohjan peruskoulutuksen. Koulutan itseäni säännöllisesti äitien hyvinvoinnin saralla.

Mikäli raskausajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta mietityttää, kehossasi on kiputiloja tai keskivartalon tuntuma on kadonnut, ota rohkeasti yhteyttä! Vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo pidempi aika, mutta koet haasteita keskivartalon tai lantionpohjan toiminnan kanssa, kuntouttamisesta on hyötyä myös myöhemmässä vaiheessa.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

 

Ota yhteyttä!

"ASIAKASPALAUTE: "Minulla on takana kaksi raskautta sekä synnytystä. Viimeisimmän raskauden jälkeen kärsin alaselkäkivuista, jonka vuoksi sain lopulta lääkäriltä lähetteen vatsalihasten erkauman kuntoutukseen/hoitoon. Olen käynyt Jaanan ohjaamassa liikuntaryhmässä vuosia, joten Jaanan palveluiden valitseminen tuntui luontevalta. Jaanan alkukartoituksen, ohjeiden sekä käsittelyn myötä oireet ovat helpottaneet sekä edistymistä on tapahtunut. Jaana on lempeä mutta osaa sanoa myös asiat suoraan. Jaanalle on voinut myös kertoa rehellisesti, mikäli harjoitteiden teko ei ole edennyt omatoimisesti suunnitellun mukaan. Jaana jaksaa tsempata ja myös nostaa asiakkaan vahvuuksia esille, sekä myös niitä kehitettäviä asioita. Olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella Jaanan palveluita. Kiitos! ❤️""

Emma, 33v. kahden lapsen äiti

"Jaana neuvoi yksilölliset ohjeet vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Sain samalla myös tärkeää tietoa raskauden jälkeisestä liikunnasta, josta olen kiitollinen. Jaana on kuuntelevainen ja tsemppaava. Kiitos tuhannesti!"

Ella, yhden lapsen äiti
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.