"Pilateksen avulla opit käyttämään kehoasi tavalla, josta et enää halua luopua"


PhysioPilates

Liikkuvuutta, voimaa ja hallintaa!

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti.

PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, hallitaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

Säännöllinen pilatesharjoittelu ennaltaehkäisee ja kuntouttaa selkävaivoja tehokkaasti. Liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin omalla hengityksellä rytmittäen, jolloin kehonaistimus paranee ja mahdolliset pelkotilat liikettä kohtaan helpottuvat.

Pilates harjoitteiden avulla opit vahvistamaan keskivartalon lihaksia, jonka avulla parannat ryhtiä ja liikehallintaasi. Opit hengitystekniikan, jolla retoutat kehoasi ja tasapainotat kehosi toimintaa. Harjoitteiden avulla saat vahvistusta myös lapaluiden ja hartiarenkaan sekä pakaroiden alueelle. Säännöllisellä harjoittelulla opit käyttämään kehoasi tavalla, josta on hyötyä myös arkielämässä ja muissa liikuntalajeissa. Kehonhallinnan oivaltaminen ja oppiminen on yksi tärkeimmistä asioista, mitä voit tehdä kehosi hyvinvoinnin vuoksi. 

SYKSYN KURSSIT ALKAVAT 21.8.2023!!!

PhysioPilates kurssit toteutuvat Kristalli Sportissa ja Terapiakeskus Purossa. Ilmoittautuminen on NYT käynnissä!

 

Katso kurssiaikataulut tästä

"Kiitos, Jaana, ohjaamistasi pilatestunneista. Olen käynyt monien eri pilatesohjaajien tunneilla eri puolella Suomea, ja täytyy sanoa, että ohjaajana olet ihan huipputasoa. Fysioterapeutin koulutus ja kokemus, sekä muut käymäsi koulutukset näkyvät ohjauksessasi aivan mahtavalla tasolla. Tuntee todella, että on liikkeen ja kehon ammattilaisen käsissä. Teettämäsi liikkeet ovat monipuolisia, perusteltuja ja kehoa kauttaaltaan vahvistavia. Liikepankkisi on aivan valtava, joten tuttujen ja tärkeiden perusliikkeiden syvemmän oppimisen lisäksi tunneillasi mahdollistuu myös tervetullut vaihtelu. Tunnit ovat sopivasti haastavia, mielenkiintoisia ja kehitys niillä on huimaa. Omat selkäkipuni loppuivat sinun tunteihisi. Joten kiitos, Jaana. Mahtavaa, että meillä on tuollainen superammattilainen täällä!"

PhysioPilates asiakas
Anna, 39v. Yrittäjä

"Jaanan pilatestunti on aivan mahtava - muuhun en vaihtaisi. Pilates itsessään on kokemuksena ollut kehoa vahvasti huoltava, liikkuvuutta lisäävä sekä kipuja vähentävä keino, mutta Jaanan ammattitaitoisella ohjauksella on iso merkitys. Jaana on rauhallinen ja kärsivällinen ohjaaja ja mielestäni ammattitaidon näkee ohjauksen "syvällisyydessä". Jaana on huolellinen ohjauksessaan ja osaa lempeästi vaatia meiltä ohjattavilta liikkeiden hallittavuutta oman kehon rajojen puitteissa. Kiitos, Jaana!"

PhysioPilates asiakas
Elina, 34v. Perhetyöntekijä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.