Pilates & Fysio Unelma

 

FYSIOTERAPIA

PERSONAL TRAINING

PHYSIOPILATES

HIERONTA

 

Tulliportinkatu 21b22

 

Varaa aika tästä tai soita 0503805132

Treenaatko mieluummin kotona?

Tutustu verkkokurssitarjontaani tästä:

Tutustu Pilatesharjoiteluun - ILMAINEN KURSSI
Pilates Peruskurssi - 6kk voimassaolo - 97€
Pilates & Liikkuvuus - 4kk voimassaolo - 79€
UUSI VERKKOKURSSI: Hyvän olon kotitreenit - 6kk voimassaolo - 87€

SYKSYN 2022 PHYSIOPILATES TUNNIT / jakso 2: 

 

 Maanantain ryhmät Terapiakeskus PUROSSA (Puntalantie 2) ajalla 31.10-19.12 (7x, hinta 84€, tuntia ei pidetä 5.12):

🌞Klo 16.45-17.45 Pilates&liikkuvuus perustaso ➡️ TÄYNNÄ

🌞Klo 18.00-19.00 PhysioPilates PERUSTASO ➡️ TÄYNNÄ

Tiistain, torstain ja sunnuntain ryhmät Kristalli Sportissa ( Olavinkatu 54):

🌞Tiistai klo 9.15-10.15 PhysioPilates perustaso ajalla 1.11-20.12 (7x, hinta 77/84€, tuntia ei pidetä 6.12) ➡️ TÄYNNÄ

🌞Torstai klo 15.30-16.30 PhysioPilates perus/keskitaso ajalla 3.11-15.12 (7x, hinta 77/84€)➡️TÄYNNÄ

🌞Torstai klo 16.45-17.45 PhysioPilates keskitaso ajalla 3.11-15.12 (7x, hinta 77/84€)➡️ TÄYNNÄ

🌞Sunnuntai klo 18.15-19.15 PhysioPilates keskitaso ajalla 6.11-11.12 (6x, hinta 66/72€)➡️ TÄYNNÄ

Ostetut kerrat ovat voimassa 20.12 ASTI. Korvaavia tunteja voi käydä muilla kursseilla tai ottaa videoversioita.

KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. PERUUTUS VIIMEISTÄÄN VIIKKOA AIEMMIN. MYÖHÄISEMMISTÄ PERUUTUKSISTA VELOITAN 50% KURSSIN HINNASTA.

 

OHJEET KURSSEILLE ILMOITTAUTUMISEEN:

Paina "ilmoittaudu tästä mukaan" ja pääset ajanvarauskalenteriini. Mene kohtaan PhysioPilates ja Spiraalistabilaatio kurssit. Valitse haluamasi kurssi ja siirry kalenterissa aloituspäivän kohdalle esim. maanantain perustaso 31.10 Täytä omat tiedot, hyväksy käyttöehdot ja lopuksi valitse OSALLISTUMINEN TOISTUVAAN TILAISUUTEEN. Näin varaat koko kurssin. Jos osallistut yhdelle tunnille, valitse "vain tähän". 

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN
JOS OSALLISTUT USEAMMALLE KURSSILLE, SAAT TOISESTA KURSSISTA 10% ALEN JA KOLMANNESTA 20% ALEN. 

Ale normihinnoista, ei Kristallin jäsenhinnasta.

 
MAKSUVAIHTOEHDOT:
pankki/luottokortti, käteinen, lasku, smartum, epassi, edenred, eazybreik

PHYSIOPILATES

PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

SPIRAALISTABILAATIO

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Spiraalistabilaatio-harjoitteita käytetään selän kiputilojen ja sairauksien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. SPS-harjoitteilla parannetaan selän toiminnallisuutta, kehonhallintaa, tasapainoa, kävelyn tekniikkaa ja koordinaatiota. Lisäksi vahvistetaan syviä vatsalihaksia ja rentoutetaan ylijännittyneitä selän pitkiä ojentajalihaksia. SPS-harjoittelussa käytetään menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Liikkeet tehdään pääasiassa seisomatasossa kevyellä vastuksella oman hengityksen rytmittämänä.

Ohjaajasi Jaana Kotro

 

Hei! Olen fysioterapeutti ja minulla on pitkä kokemus ryhmien ohjaamisesta sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntouttamisesta.

Olen erikoistunut kehoa huoltavien ryhmien ohjaukseen ja kouluttautunut mm. PhysioPilates, FasciaMethod ja Spiraalistabilaatio ohjaajaksi.

Työni parhaimpia puolia on huomata kuinka asiakkaani edistyvät kehonhallinnassa, kohentavat ryhtiä ja pääsevät mahdollisista kivuista eroon.

Lämpimästi tervetuloa ohjaukseeni :)

Mukana jo useita tyytyväisiä asiakkaita!

 

Haluatko Sinä olla seuraava
joka muuttaa kiristykset ja kivut rentoudeksi ja hyväksi oloksi?

Haluatko löytää keskivartalon tukilihakset ja kohentaa ryhtiäsi?

 

Lupaan sinulle vahvistusta ja huoltoa koko keholle. Annan vaihtoehtoja liikkeille, jotta löydät omalle kehollesi sopivimmat harjoitteet.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

[email protected]

050 380 5132 / Jaana

ASIAKASPALAUTTEITA:

"Jaanan kurssit ovat alusta loppuun ammattitaidolla ja suurella sydämellä ohjattuja. Kurssin jokainen tunti vie kurssilaista eteenpäin ja antaa työkaluja omasta kehosta huolehtimiseen koko loppuelämäksi."

"Jaana on super ohjaaja, rautainen ammattilainen, ohjeet ovat selkeät ja ennakoivat. Jaana ottaa kaikentasoiset huomioon antamalla eri vaihtoehtoja."

"Jaana on iloinen, rauhallinen ja ammattitaitoinen ohjaaja, jonka lempeässä ohjauksessa jokainen saa kunnostaan riippumatta haastettua itseään."

"Jaanan pilatestunti on aivan mahtava - muuhun en vaihtaisi. Pilates itsessään on kokemuksena ollut kehoa vahvasti huoltava, liikkuvuutta lisäävä sekä kipuja vähentävä keino, mutta Jaanan ammattitaitoisella ohjauksella on iso merkitys. Jaana on rauhallinen ja kärsivällinen ohjaaja ja mielestäni ammattitaidon näkee ohjauksen "syvällisyydessä". Jaana on huolellinen ohjauksessaan ja osaa lempeästi vaatia meiltä ohjattavilta liikkeiden hallittavuutta oman kehon rajojen puitteissa. Kiitos, Jaana!"

"Kiitos, Jaana, ohjaamistasi pilatestunneista. Olen käynyt monien eri pilatesohjaajien tunneilla eri puolella Suomea, ja täytyy sanoa, että ohjaajana olet ihan huipputasoa. Fysioterapeutin koulutus ja kokemus, sekä muut käymäsi koulutukset näkyvät ohjauksessasi aivan mahtavalla tasolla. Tuntee todella, että on liikkeen ja kehon ammattilaisen käsissä. Teettämäsi liikkeet ovat monipuolisia, perusteltuja ja kehoa kauttaaltaan vahvistavia. Liikepankkisi on aivan valtava, joten tuttujen ja tärkeiden perusliikkeiden syvemmän oppimisen lisäksi tunneillasi mahdollistuu myös tervetullut vaihtelu. Tunnit ovat sopivasti haastavia, mielenkiintoisia ja kehitys niillä on huimaa. Omat selkäkipuni loppuivat sinun tunteihisi. Joten kiitos, Jaana. Mahtavaa, että meillä on tuollainen superammattilainen täällä! ❤️"