Pilates & Fysio Unelma

 

FYSIOTERAPIA

PERSONAL TRAINING

PHYSIOPILATES

HIERONTA

 

Tulliportinkatu 21b22

 

Varaa aika tästä tai soita 0503805132

UUDET NETTISIVUNI AVAUTUVAT PIAN!!! :)

Treenaatko mieluummin kotona?

Tutustu verkkokurssitarjontaani tästä:

Tutustu Pilatesharjoiteluun - ILMAINEN KURSSI
Pilates Peruskurssi - 6kk voimassaolo - 97€
Pilates & Liikkuvuus - 4kk voimassaolo - 79€
UUSI VERKKOKURSSI: Hyvän olon kotitreenit - 6kk voimassaolo - 87€

VUODEN 2023 PHYSIOPILATES KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!!!

JAKSO 1 ajalla 8.1. - 23.2.2023

 MAANANTAIN KURSSIT TOTEUTUVAT TERAPIAKESKUS PUROSSA 9.1. ALKAEN, Puntalantie 2

  • PhysioPilates&Liikkuvuus klo 16.45-17.45
  • PhysioPilates perustaso klo 18.00-19.00

TIISTAIN, TORSTAIN JA SUNNUNTAIN KURSSIT TOTEUTUVAT KRISTALLI SPORTISSA, Olavinkatu 54

  • Tiistai 10.1. alkaen PhysioPilates perustaso klo 9.15-10.15
  • Torstai 12.1. alkaen PhysioPilates perus/keskitaso klo 15.30-16.30
  • Torstai PhysioPilates keskitaso klo 16.45-17.45
  • Sunnuntai 8.1. alkaen PhysioPilates perus/keskitaso klo 18.15-19.15

KURSSIN HINTA: 85€ (7x)

KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. PERUUTUS VIIMEISTÄÄN VIIKKOA AIEMMIN. MYÖHÄISEMMISTÄ PERUUTUKSISTA VELOITAN 50% KURSSIN HINNASTA.

OHJEET KURSSEILLE ILMOITTAUTUMISEEN:

Paina "ilmoittaudu tästä mukaan" ja pääset ajanvarauskalenteriini. Mene kohtaan PhysioPilates ja Spiraalistabilaatio kurssit. Valitse haluamasi kurssi ja siirry kalenterissa aloituspäivän kohdalle esim. maanantain perustaso 9.1. Täytä omat tiedot, hyväksy käyttöehdot ja lopuksi valitse OSALLISTUMINEN TOISTUVAAN TILAISUUTEEN. Näin varaat koko kurssin. Jos osallistut yhdelle tunnille, valitse "vain tähän".

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN
JOS OSALLISTUT USEAMMALLE KURSSILLE, SAAT TOISESTA KURSSISTA 10% ALEN JA KOLMANNESTA 20% ALEN. 
 
MAKSUVAIHTOEHDOT:
pankki/luottokortti, käteinen, lasku, smartum, epassi, edenred, eazybreik

PHYSIOPILATES

PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

SPIRAALISTABILAATIO

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Spiraalistabilaatio-harjoitteita käytetään selän kiputilojen ja sairauksien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. SPS-harjoitteilla parannetaan selän toiminnallisuutta, kehonhallintaa, tasapainoa, kävelyn tekniikkaa ja koordinaatiota. Lisäksi vahvistetaan syviä vatsalihaksia ja rentoutetaan ylijännittyneitä selän pitkiä ojentajalihaksia. SPS-harjoittelussa käytetään menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Liikkeet tehdään pääasiassa seisomatasossa kevyellä vastuksella oman hengityksen rytmittämänä.

Ohjaajasi Jaana Kotro

 

Hei! Olen fysioterapeutti ja minulla on pitkä kokemus ryhmien ohjaamisesta sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntouttamisesta.

Olen erikoistunut kehoa huoltavien ryhmien ohjaukseen ja kouluttautunut mm. PhysioPilates, FasciaMethod ja Spiraalistabilaatio ohjaajaksi.

Työni parhaimpia puolia on huomata kuinka asiakkaani edistyvät kehonhallinnassa, kohentavat ryhtiä ja pääsevät mahdollisista kivuista eroon.

Lämpimästi tervetuloa ohjaukseeni :)

Mukana jo useita tyytyväisiä asiakkaita!

 

Haluatko Sinä olla seuraava
joka muuttaa kiristykset ja kivut rentoudeksi ja hyväksi oloksi?

Haluatko löytää keskivartalon tukilihakset ja kohentaa ryhtiäsi?

 

Lupaan sinulle vahvistusta ja huoltoa koko keholle. Annan vaihtoehtoja liikkeille, jotta löydät omalle kehollesi sopivimmat harjoitteet.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

[email protected]

050 380 5132 / Jaana

ASIAKASPALAUTTEITA:

"Jaanan kurssit ovat alusta loppuun ammattitaidolla ja suurella sydämellä ohjattuja. Kurssin jokainen tunti vie kurssilaista eteenpäin ja antaa työkaluja omasta kehosta huolehtimiseen koko loppuelämäksi."

"Jaana on super ohjaaja, rautainen ammattilainen, ohjeet ovat selkeät ja ennakoivat. Jaana ottaa kaikentasoiset huomioon antamalla eri vaihtoehtoja."

"Jaana on iloinen, rauhallinen ja ammattitaitoinen ohjaaja, jonka lempeässä ohjauksessa jokainen saa kunnostaan riippumatta haastettua itseään."

"Jaanan pilatestunti on aivan mahtava - muuhun en vaihtaisi. Pilates itsessään on kokemuksena ollut kehoa vahvasti huoltava, liikkuvuutta lisäävä sekä kipuja vähentävä keino, mutta Jaanan ammattitaitoisella ohjauksella on iso merkitys. Jaana on rauhallinen ja kärsivällinen ohjaaja ja mielestäni ammattitaidon näkee ohjauksen "syvällisyydessä". Jaana on huolellinen ohjauksessaan ja osaa lempeästi vaatia meiltä ohjattavilta liikkeiden hallittavuutta oman kehon rajojen puitteissa. Kiitos, Jaana!"

"Kiitos, Jaana, ohjaamistasi pilatestunneista. Olen käynyt monien eri pilatesohjaajien tunneilla eri puolella Suomea, ja täytyy sanoa, että ohjaajana olet ihan huipputasoa. Fysioterapeutin koulutus ja kokemus, sekä muut käymäsi koulutukset näkyvät ohjauksessasi aivan mahtavalla tasolla. Tuntee todella, että on liikkeen ja kehon ammattilaisen käsissä. Teettämäsi liikkeet ovat monipuolisia, perusteltuja ja kehoa kauttaaltaan vahvistavia. Liikepankkisi on aivan valtava, joten tuttujen ja tärkeiden perusliikkeiden syvemmän oppimisen lisäksi tunneillasi mahdollistuu myös tervetullut vaihtelu. Tunnit ovat sopivasti haastavia, mielenkiintoisia ja kehitys niillä on huimaa. Omat selkäkipuni loppuivat sinun tunteihisi. Joten kiitos, Jaana. Mahtavaa, että meillä on tuollainen superammattilainen täällä! ❤️"