"Tavoitteellista valmennusta edistämään hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi"


Personal Training -valmennus

Yksilöllistä ja tavoitteellista valmennusta edistämään hyvinvointiasi

Personal Training -valmennuspaketit suunnittelen yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden. Valmennusjakson tavoitteena voi olla mm. paremman lihaskunnon ja kestävyyskunnon saavuttaminen, liikkuvuuden parantaminen, painonhallinta, sopivien liikuntalajien löytäminen tai energian lisääminen. Valmennusjakson pituus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Treenikerrat voidaan pitää kuntosalilla, ulkona, asiakkaan omassa kodissa tai muussa vastaavassa liikuntaympäristössä.

Valmennusjakso sisältää alku- ja loppukartoitukset, sovitun määrän yhteisiä treenikertoja, ravintovalmennusta ja tiivistä yhteydenpitoa harjoitussuunnitelmien toteuttamiseksi (sähköposti/puhelintuki valmennusjakson aikana). Asiakas saa käyttöönsä digitaalisen harjoitusohjelma-alustan, johon päivitän tulevat harjoitteet.

Toimivan valmennuksen lähtökohtana on juuri sinulle yksilöllisesti laadittu motivoiva suunnitelma, jonka avulla saavutamme halutut tavoitteet. Et tarvitse tuntitolkulla aikaa treenaamiseen tai kymmeniä erilaisia hienoja kotikuntoiluvälineitä, vaan avointa mieltä ja rohkeutta elämäntapamuutosta varten!

Olen suorittanut Personal Trainer Akatemian PT-koulutuksen, jossa kouluttajina toimivat monet Suomen liikunta- ja hyvinvointikentän huippuosaajat.

Tartu hetkeen ja
aloita muutos N Y T!!!
Asioita ei tapahdu, jos niitä ei tee. Tarvitset vain rohkeuden ottaa yhteyttä ja saada oman unelma valmennuksesi alkamaan!

 

Laita viestiä [email protected] ja suunnitellaan sinulle sopiva paketti!

 

TUTUSTU VALMENNUSPAKETTEIHINI: Fysiovalmennus / Hyvinvoiva keho -valmennus / Energiaa treeneihin -valmennus

"Reilu vuosi sitten päätin kokeilla, miltä ohjelmoitu salitreenaaminen tuntuu. Jaana on entuudestaan tuttu, ammattitaitoinen ja tarkka, lämmin ja huomioiva ryhmäliikunnan sekä Pilateksen ohjaaja. Nyt olen tutustunut myös Jaanan pt-osaamiseen ja henkilökohtaiseen ohjaamiseen. Erityisen arvokkaana pidän Jaanan fysioterapeutin koulutusta. Alkukartoituksen ja keskustelun jälkeen toiveeni, tavoitteeni sekä kehoni tarpeet ja haasteet otettiin hienosti huomioon. Oikeat suoritustekniikat käytiin myös tarkasti läpi. Ohjelmat ovat olleet riittävän monipuolisia, haastavia ja vaihtelevia. Olen nyt tehnyt ohjelmoitua treeniä reilun vuoden ja ollut erittäin tyytyväinen Jaanan kanssa tekemääni yhteistyöhön, jossa on sama lämmin ja asiantunteva ote kuin ryhmiäkin ohjatessa."

PT-asiakas
Rea, 61v. opettaja

"Liikunnan ilo on ollut aina kateissa. Elämässä tuli sellainen hetki eteen, että se oli löydyttävä. Päätin kääntyä ammattilaisen puoleen löytääkseni itselleni mielekkään tavan liikkua. Aloitimme treenamisen Jaanan kanssa ulkona kuntoportaista. Tavoitteeksi asetettiin liikkuvuus ja se, ettei liikkumaan lähteminen tuntunut pakolta. Kuntosaliharjoittelu ei vielä tässä vaiheessa tuntunut omalta, mutta pienen suostuttelun jälkeen siirryimme kuntosalille. Treenit ovat nyt jatkuneet noin 1,5 vuotta ja liikunnasta on tullu säännöllistä. Matkan aikana minulle on ollut tärkeää, että Jaana on kuunnellut toiveitani ja tukenut niinä hetkinä, kun on ollut vaikea pitää kiinni liikunnan ilosta ja rutiineista. Jaana on myös sopivasti haastanut minua pois mukavuusalueeltani ja näin on tullu tehtyä sellaisia suorituksia, joihin en uskonut kykeneväni. "

PT-asiakas
Tanja, 42v. kirjanpitäjä

"Aloittaessani valmennuksen, toivoin Jaanalta "hyvää oloa". Jaana onnistui muokkaamaan toiveeni käytäntöön erinomaisesti. Sain selkeät ohjeet sekä kestävyys- että lihaskuntoharjoitteluun. Hän sai minut jopa innostumaan kuntosaliharjoittelusta! Pidän erityisesti siitä, miten kokonaisvaltaisesti Jaana näkee harjoittelun ja kehonhuollon."

PT asiakas
Saara, 39v. opettaja
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.